| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
Mesaj |
otuzsubat34 Yeni Forumçu

Daxil ol: Nov 12, 2007 Mesajlar: 36 Şəhər/ölkə: istanbul Xal
|
Göndərilib: ç.a. Yan. 15, 2008 1:21 am Mesaj mətni: yardım |
|
|
form hakında bilgi lütfen yazdıklarım neden görünmüyor nerde yanlış yapıyorum ... |
|
| Əvvələ qayıt |
|
fidan494 .

Daxil ol: Dec 25, 2006 Mesajlar: 1540
Xal
|
Göndərilib: ç.a. Yan. 15, 2008 1:40 am Mesaj mətni: |
|
|
| yazılarınız görünür |
|
| Əvvələ qayıt |
|
cimbom V.I.P

Daxil ol: Oct 16, 2006 Mesajlar: 2780 Şəhər/ölkə: İSTANBUL /TÜRKİYE Xal
|
Göndərilib: ç.a. Yan. 15, 2008 2:08 am Mesaj mətni: |
|
|
otuzsubat34yazdıklarınız görünüyo hoşgeldiniz
forumumuzda güzel vakit geçirmenizi dilerim
|
Dervich Yeni Forumçu

Daxil ol: Oct 26, 2007 Mesajlar: 34
Xal
|
Göndərilib: C. İyun 13, 2008 9:12 pm Mesaj mətni: |
|
|
... _________________ Sözün böyüyü böyüyün sözüdür . |
|
| Əvvələ qayıt |
|
Dervich Yeni Forumçu

Daxil ol: Oct 26, 2007 Mesajlar: 34
Xal
|
Göndərilib: C. İyul 18, 2008 8:26 pm Mesaj mətni: |
|
|
Her kese salam . Bu forumda demek olar ki feal ishtirak etmemishem , edebiyyat bolumunde bezi yazilarim olub . Hele indiye kimi de hech kim xetrime deymeyib , gulden agir soz eshitmemishem , eksine hemishe yardim etmisiniz . Hech birinizden de incikliyim yoxdur , sadece bir xahish etmek isteyirem sizden .
Bir neche Azerbaycan saytinda , forumunda oldugu kimi burda da Dərviş leqebi ile chixish etmishem . Bashqa forumlara regmen burda parolum guneshin olub . Indi ise sizden xahishim budur ki hesabimi baglayasiniz , foruma girishime engel qoyasiniz . Ve bir gun eger bashqa bir istifadechi adi ile girib nese yazmaq istesem buna yol vermeyesiniz . ( eslinde bele etmirem , ve inshallah etmerem de )
Xahishime emel edeceyinizden emin oldugum uchun de evvelceden oz teshekkurumu bildirirem .
Eger ne vaxtsa hansinizinsa xetrine deymishemse , kimise incitmishemse istediyiniz en nalayiq sozu demeye haqqiniz var .
Allah komeyiniz olsun , salamat qalin . _________________ Sözün böyüyü böyüyün sözüdür . |
|
| Əvvələ qayıt |
|
|